Menu

.      

Traagiline tulekahju sai alguse tünnis prahi põletamisest

  • Kirjutas BNS

Selgunud on laupäeval Võrumaal Kasaritsa külas puhkenud traagilise põlengu põhjus - tünnis prügi põletamine, kirjutab Lõuna-Eesti Postimees. 

Menetlusinspektori esialgne uurimine selgitas välja, et tulekahju tõttu hukkunud 71-aastane liikumispuudega naisterahvas oli põletanud tünnis oksi. Sealt levis tuli kulusse ja selle kaudu hoonetele. Ilmselt üritas naine alguses iseseisvalt põlengut kustutada, kuid selle käigus süttisid tema riided, mille tagajärjel naine raskeid põletushaavu sai.

Kell 16.19 teatati häirekeskusele, et Võru vallas Kasaritsa külas põlevad kulu ja abihooned. Päästjate saabudes põlesid lahtise leegiga puukuuri katus ning puuhunnik ja tulekahjus oli juba hävinud kelder. Lisaks oli tules hektar kulupõldu ja metsaalust. Ohus oli allatuult jääv garaaž.

Raskelt kannatada saanud naisega tegeles päästjate saabumise ajal juba kiirabi. Naine viidi Tartu Ülikooli kliinikumi, kus ta kahjuks õhtul suri.

Tulekahju kustutati kella 18.46-ks. Hukkunu lähedastele avaldas kaastunnet ka päästeameti peadirektori asetäitja Tauno Suurkivi.

20 PÄEVA ENIMLOETUD