Menu

.      

Põlvamaal perekodust lahkunud 17-aastane Egeliin leiti Võrust

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

2019-08-09 12:07:30 Tähelepanelike inimeste vihjete abil õnnestus neiu Võru linnast tabada. Temaga on kõik korras ja politseipatrull viib ta tagasi koju. 

Aitäh kõigile koostöö eest. 

 

Politsei palub kaasabi selgitamaks 17-aastase Egeliini asukohta, kes lahkus Põlvamaal Tilsi perekodust ega ole sinna naasnud.

Egeliin lahkus Tilsi perekodust 7. augustil  ja samal päeval anti sellest ka politseile teada. Isiklikku telefoni tal kaasas ei ole. Ta on ka varem kodust ära jooksnud, kuid on siis õige pea tähelepanelike inimeste või politsei abil üles leitud ja tagasi koju toimetatud.

Politseinikud on suhelnud tüdruku lähedaste ja tuttavatega, samuti kontrollinud tema võimalikke viibimispaiku, kuid seni paraku tulemusteta. On teada, et tüdruk võib liikuda nii Põlva- kui ka Tartumaal.  

Egeliin on keskmist kasvu ja tugevama kehaehitusega. Lahkudes olid tal seljas roosa jope ja jalas mustad teksapüksid. Kaasas kandis helehalli seljakotti.

Politsei palub kõigil, kes on Egeliini näinud või omavad teavet tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

20 PÄEVA ENIMLOETUD