Menu

.      

Politsei: hooldekodust lahkunud Andrest märgates jääge tema juurde

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Viimase info kohaselt nähti päevi tagasi hooldekodust lahkunud Andrest eile hilisõhtul Kanepi alevikus. Politsei palub, et meest märgates jääks teataja tema juurde abi saabumiseni.

Politseile laekus info, et 30. juulil hooldekodust lahkunud meest võidi näha eile, 2. augusti hilisõhtul Kanepi alevikus liikumas. Politsei saabudes meest enam piirkonnast aga ei leitud.

Politsei palub, et kui keegi märkab hooldekodust lahkunud Andrest, siis anda sest viivitamata 112 teada ning võimalusel jälgida mehe liikumissuunda, talle järgneda ning võimalusel ta peatada politsei saabumiseni.

Politseile on seni laekunud tagantjärele vihjeid, et meest on Põlva- ja Valgamaa kandis neil päevil liikumas nähtud.  Vaatamata ulatuslikele otsingutele ei ole meest aga leitud. Seda tõenäoliselt põhjusel, et tema liikumissuund on kaootiline ning ööpäevaga liigub ta keskmiselt kümmekond kilomeetrit edasi nii, et otsinguala muutub pidevalt.

Mehel on seljas erksinine dressipluus, jalas sinised teksased ja plätud. Ta kõnnib kiirel pisikesel sammul, käsi reeglina kramplikult külgedel hoides.

20 PÄEVA ENIMLOETUD