Menu

.      

Markkuse otsingud toimusid nii koolivaheaja viimasel kui ka kooli alguse esimesel päeval

Otsingute staap eile pärastlõunal Võrus Pikal tänaval Premium7  tankla juures. Eilsel otsingul osales üle paarisaja inimese.Foto: ANDREI JAVNAŠAN

KADUMINE • Eile oli Markkuse otsimisse kaasatud üle paarisaja inimese. Vabatahtlike kõrval osalesid otsingutel kaitseliitlased, kaitseväelased, politseinikud, piirivalvurid, kaasatud oli ka kopter.

Otsingute staap, mis oli esialgu Põllu tänaval Võrusoo katlamaja lähistel, koliti kell 12.35 Pikale tänavale Premium7 tankla juurde. Kell 12.45 saabuvad kaitseväelased, kell 13.05 jõuab Võru kohale kopter, kell 13.10 otsustavad mõned vabatahtlikud koju minna ja antakse teada, et Rõugest saabub kümneliikmeline vabatahtlike grupp. Kell 14.45 paistab kopter lahkuvat Tartu suunas.

Laupäeval, 24. oktoobril palus politsei abi öösel Võru linnas kadunuks jäänud 17aastase Markkuse asukoha tuvastamisel.

Kesköö paiku oli 17aastane Markkus suundumas koju, kuid pole sinna senini jõudnud. Viimane teadaolev kontakt Markkusega oli öösel kell 00.30, kui ta viibis Võrus Räpina maanteel Säästumarketi kaupluse juures. Politseipatrullid on läbi kamminud Markkuse võimalikud liikumisteekonnad ning paigad, kuhu noormees sõprade hinnangul minna võis, kuid seni ei ole otsingud tulemusi andnud. Politsei vaatas koos Markkuse sõpradega üle linna turvakaamerate salvestised, kuid noormeest liikumas nähtud ei ole.

Markkus on 161 sentimeetrit pikk, pruunide lühikeste juuste ja kõhnema kehaehitusega. Viimati oli tal seljas pruuni värvi O’Neill kaubamärgi jope, mustad püksid ja sinised Nike’i jalanõud.

Kõigil, kes on kirjeldusele vastavat noormeest näinud või oskavad anda informatsiooni tema praeguse asukoha kohta, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Eile loojus päike kell 16.44. Lootus ei kao.{fcomment}

Seotud lood


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD