Menu

.      

Esimese jahisõidu võitis endale Tiina Rikand

  • Kirjutas Kadri Nagel

Soovijaid mööda Tamulat ringi sõidutav Kaarel annab auhinda üle Tiina Rikandile, kes tahab jahiga tiirutama tulla koos lastega. Foto: AIGAR NAGEL

LOOSIÕNN ❯ Rebaseonu grillikomplektid said loositud ning nüüd on aeg ette võtta OÜ Tuuletark välja pandud sõit jahiga Tamula järvel. Jahi Tuuletark omanik Kaarel Vettik räägib endast nii: „Olen sündinud kolm aastakümmet tagasi Võrumaal. Pärast keskkooli viisid soodsad tuuled mu mereakadeemiasse, kust sain tüürimehe paberid. Tänaseks on mõned ringid ümber maailma juba tehtud. Tagasi kodusadamasse tõi mind poja sünd.” Ilma veeta Kaarel aga ei saanud ja sestap loodigi pereettevõte, kus soovijaid mööda Tamula järve sõidutatakse.

Alguses oli sõitjate leidmine pisut keeruline, sest paljudel oli hirm, et kuidas sellise asjandusega saab järvel sõita ja pole ju turvaline. Tegelikult on jaht turvaline ja kindel ning kõikidel seljas päästevestid. Jutu käigus selgub, et need, kes kord juba sõitmas käinud, saadavad siia ka oma sõbrad ja tuttavad ning tagasiside on igati positiivne. Seega, ei pea minema merele, et saada toredat vee-elamust, kõik on tänu Tuuletargale siinsamas kohapeal kättesaadav.

Nüüd võitja juurde, kellega kohtusime vist kõige kehvemal juulikuu päeval, sest vihma kallas ja tuul oli jahe, järve ääres veel eriti.

Esimese tasuta sõidu sai endale Tiina Rikand. Tiina on Võrumaa Teatajaga kokku puutunud juba sünnist saati. „Algul tellisid lehte vanemad ja nüüd tellin ise. Hea on uudiseid lugeda,” seletab naine. Tagasihoidlik naine on sündinud Viitinas ning töötab Lõuna-Eesti haiglas. Naisel on kaks last, kes elavad ja töötavad mõlemad Tartus. Tiina hobiks on tantsimine ja ta tantsib Rõuge tantsurühmas.

Kui soovid samuti võita toredaid auhindu, siis telli Võrumaa Teataja digi- või paberleht vähemalt pooleks aastaks ja osaledki loosimises. Loosimises osalevad samuti kõik püsikorraldusega tellijad ning juba olemasoleva tellimuse pikendajad.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD