Menu

.      

Võrumaa künnivõistluse võitis ülekaalukalt Mart Raudsep

  • Kirjutas Tomi Saluveer

Võrumaa künnivõistluse võitja Mart Raudsep (vasakul) ja Võrumaa Talupidajate Liidu juht Ivar Rosenberg reedel Väikemetsa talu põllul. Raudsepa võit oli kindel, talle järgnesid Egeri Lagovits, Ilmar Käär, Sven Räim ja Kaimar Aasa. Foto: GREGOR SALUVEER

PILDIGALERII MÕÕDUVÕTT ❯ Reedel Sõmerpalus Väikemetsa talu maadel toimunud Võrumaa künnivõistluse võitis pöördatrade klassis ülekaalukalt Väikemetsa talu künnimeister Mart Raudsep. Juba kaheksandat korda võistlustel osalenud Võrumaa mees edestas järgnevaid kahekümne punktiga.

„Võitja väljaselgitamisel ei olnud mingit küsimust,” ütles Võrumaa Talupidajate Liidu juhatuse esimees ja künnivõistluse korraldaja Ivar Rosenberg. „Mart on oma adra väga hästi kündma pannud, ta võtab kündmist väga tõsiselt, tema pealt saab õppida.”

Võistluste mitmekordne võitja Mart Raudsep on tulnud ka Eesti meistriks, tema tänavune punktisumma oli 73. Võistluste teine ja kolmas koht said võrdselt 53 punkti, kohtade jagamisel sai määravaks lõpukünd, Egeri Lagovits sai Ilmar Kääri ees selles arvestuses ühe punkti rohkem.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD