Menu

.      

Selle nädala auhind jõuab omanikeni pika, aga südantsoojendava ringiga

  • Kirjutas Kadri Nagel

OÜ Tuuletark esindaja Kaarel Vettik auhinda üle andmas Saagu Valguse „hingele” Piret Haljendile, kes jahisõidu vahvale perele edasi toimetab. FOTO: Aigar Nagel

LOOSIÕNN ❯ Sel nädalal on meie tellijatele auhinnaks välja pandud OÜ Tuuletark poolt jahisõit kaunil Tamulal.

Loosiõnn naeratas Kaja Kiilole Navi külla, aga Kaja koos abikaasaga otsustas selle kinkida hoopis heategevuslikule ühendusele Saagu Valgus. See on selline organisatsioon, mis kannab hoolt raskustesse sattunud perede eest.

Kohtusime Piret Haljendiga, kes on Saagu Valguses üks agaratest toimetajatest ja on nüüd auhinna üleandmisel vahendajaks, Tamula rannas.

Piret Haljendil on hea meel, et saab ühe pere rõõmsamaks ja sellise vahva kogemuse võrra rikkamaks teha.

„Peret välja valides mõtlesime hoolega kõigile kriteeriumitele. Tahtsime, et pere oleks hooliv ja hoiaks lapsi. Et vanemad ei oleks laste vastu vägivaldsed ega tarvitaks alkoholi. Et nad teaksid, millised on nende prioriteedid ja need oleksid paigas,” seletab naine.

Jahil on võimalik kaasavõetud toitu nautida spetsiaalselt lauakeselt ning kui reisijad seismisest väsima kipuvad, saab kajutis puhata ja pikali visata.

Pärast mitmekülgset kaalumist jäi sõelale üks pere, kus kasvab viis last. „See pere on ennast tõestanud, sest kui nad meie juurde jõudsid, siis vajasid nad mitmekülgset abi. Nüüdseks on nad seda saanud ning võib öelda, et tulevad juba täitsa hästi ise toime. Auhind on justkui täpiks „i” peal, et nüüd oskate ja saate iseseisvalt edasi minna ja olete nii tublid, et saate juba omakorda teisi aidata,” räägib Piret.

Me ei räägi ühestki nimest sellepärast, et auhind on perele üllatuseks ühe tähtsa sündmuse puhul. Samas ei jäta me teid, head lugejad, kauaks teadmatusse, vaid juba õige varsti saate lugeda emotsioonidest, mis valdavad auhinnasaajaid endid. Ärme siis riku üllatust ära ning hoiame osa loost veel salajas.

Täname rõõmsameelset tüürimeest Kaarel Vettikut, kes oma kauni jahiga mööda Tamulat tiirutab ja kõigile sõitjatele kustumatult vahvaid mälestusi loob.

Järgmisel nädalal asume loosiauhindadega Euronicsi välja pandud nutitelefoni juurde. Kui ka sina soovid võita meie toetajate poolt välja pandud auhindu, siis telli Võrumaa Teataja digi- või paberleht vähemalt pooleks aastaks ja osaledki loosimises. Loosimises osalevad veel ka kõik tellimuse pikendajad ja püsikorraldusega tellijad.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD