Menu

.      

FOTOD Volikogu liige ei näe põhjust kõiki Võru linna munitsipaallasteaedu remontida

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru lasteaed Päkapikk on remonditöid oodanud aastaid, probleemiks on nii soojustus kui ka ventilatsioon ja trenaaž, mis hetkeseisuga puuduvad. Lasteaia direktori Merike Urmi sõnul on remont kaua oodatud ja hädavajalik, sest puuduva trenaaži tõttu voolab vesi keldrisse. FOTO: Aigar Nagel

PABERLEHT > Järgneva viie aasta jooksul plaanib Võru linn remontida ja nüüdisajastada neli linna munitsipaallasteaeda. See tähendab rohkem kui kuue miljoni euro suurust investeeringut Võru linna eelarves järgneva viie aasta jooksul.

Esimeste ehitustöödega plaanitakse alustada 2020. märtsis Võru Päkapiku lasteaias, kus hädavajalikke remonditöid on oodatud juba aastaid.

Linnavolikogu liikme Anti Haugase hinnangul võtab linn endale sellega liiga suured kohustused ning ta ei leia, et investeeringud oleksid pikemas perspektiivis põhjendatud.

Pole põhjendatud

„Mina ei leia, et meil läheks nelja renoveeritud lasteaeda kümne aasta pärast vaja”, ütleb linnavolikogu liige Anti Haugas, kelle sõnul on Võru linnas neli lasteaeda, aga vajadus oleks reaalselt kolme järele. „Miks peab praeguse eelarvestrateegia järgi lasteaedadesse nii palju investeerima?” küsib ta.

„Kui on olemas analüüs, mis väidab, et lasteaiakohtade vajadus kasvab, siis ma olen enam kui poolt,” ütleb Võru linnavolikogu liige Anti Haugas. Fotod: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD