Menu

.      

Suvekuud toovad Võru kaubandusellu mitu muudatust

  • Kirjutas Kadi Annom

Võru Realiseerimiskeskuse juhataja Kristo Pillman praeguse Meie Toidukaupade kaupluse, endise kino Noorus ees, kuhu õige pea Semu Kaubamajast kolitakse. Foto: KADI ANNOM

Kaubanduselu mõjutavad paljud tegurid, teiste hulgas on viimasel ajal üheks olulisemaks mõjuteguriks olnud viirusekriis. Sellest hoolimata ei jää kaubandus seisma, vaid agaramad otsivad veelgi paremaid lahendusi ellujäämiseks. Paigalseismine enamasti edasi ei vii ja nii tuleb mõnigi kord võtta riske selleks, et saavutada edukam tulemus.

Realiseerimiskeskuses uued tuuled

Võru Realiseerimiskeskus avas Semu Kaubamaja nullkorrusel oma uksed 2018. aastal. Tänaseks on turul kanda kinnitatud ja leitud endale klientuur, mis omakorda on pidevas uuenemises. „Selle kolme aasta jooksul on suurenenud nii toodete valik kui ka klientide arv. Seetõttu muretseme ka natuke, kas tulevikus suudab asukoht Semu Kaubamajas meie vajadusi rahuldada.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD