Menu

.      

Pärast seitset aastat tublit tööd saadeti politseikoer Erna väärikalt puhkusele

  • Kirjutas Kadi Annom

Neljapäeva pärastlõunal saadeti politseikoer Erna  Piusa piirivalvekordonist pensionipõlve pidama. FOTOD: Aigar Nagel

Neljapäeva pärastlõunal valitses Piusa piirivalvekordonis ühtaegu nii rõõmus kui ka nukker meeleolu. Väljateenitud puhkusele saadeti koerajuht Merle Õispuu truu sõber politseikoer Erna, kes pärast seitsmeaastast tööaega oma politseikoera vormitraksid loovutas ja kodust elu nautima asus.

Osa kollektiivist

Kordoni juht Paavo Mikson meenutas tähtsal päeval aega, mil Erna politsei- ja piirivalveameti ridadesse tuli ning kuidas koerast sai kollektiivi osa. „Seaduse silmis on koer nimetatud kui erivahend, aga me kõik ju teame, et päris nii see ei ole. Meie kõigi jaoks on ta töökaaslane, partner. See aeg, kui Erna tööd alustas, ei olnud ju veel selliseid tingimusigi. Tuli elada kuskil mäe otsas konteinerites. Kutsikana magas ta kord oma koerajuhi Merle, kord teiste töökaaslaste kaisus. Aga eks seda lähedasemaks ja omaks ta ju meile kõigile sai,” meenutas kordoni juht ning saatis hea sõnaga tubli politseikoera väljateenitud pensionipõlve veetma.

Kordoni juht Paavo Mikson FOTO: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD