Menu

.      

Üüjuusuks valmistujad koguvad koos harjutades jooksukilomeetreid

  • Kirjutas Kadi Annom

Neljapäeva õhtul trotsis vihma 13 tublit jooksuhuvilist. Pärast kümne kilomeetri läbimist jagati emotsioone ja tehti kerge venitus. Foto: KADI ANNOM

Augustikuu viimasel päeval, vahetult enne uue kooliaasta algust kogunevad spordisõbrad – jooksust osavõtjad ja kaasaelajad – Võrumaa pikamaajooksu sarja kuuluvat Ummamuudu liina üüjuusku nautima.

Üüjuusk on ummamuudu, sest erinevalt teistest sarja etappidest maastikul joostakse seekord õhtuhämaruses linnatänavatel, kus saab nautida tulede sähvimist ja linnamelu.

Treener Eliise Abel on sel aastal otsustanud jooksus osalejaid eriti agaralt motiveerida ning kutsub kõiki koos endaga treenima. Enne jooksuõhtut kohtutakse teisipäeviti ja neljapäeviti, et koos harjutuskilomeetreid koguda ning enesekindlust juurde saada. Eesmärk on iseenesest väga lihtne: innustada inimesi liikuma! Kui üksi on teinekord keeruline end motiveerida jooksutosse jalga panema ning end välja vedama, siis üheskoos on lihtsam.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD