Menu

Treeningpäev pani Rõuge spordihoone seinad värisema

Osalejad suures saalis treeninguhoos. Foto: KADI ANNOM

LIIKUMISRÕÕM • Laupäeval sai Rõuge spordihoone taas aktiivsete inimeste kohtumispaigaks. Esimest korda märtsikuus korraldatud treeningpäev osutus väga populaarseks, tuues siis kohale umbes 170 huvilist. Suur edu saatis ka seekordset üritust, osales 130 inimest. Peakorraldajate Sandra Raju ning Sandra Mustmaa sõnul võib toimunud treeningpäeva nimetada selle sügise suurimaks fitnessiürituseks Võrumaal. Kuna kevadel toimunud treeningpäev sai niivõrd positiivse tagasiside, siis seekord toimusid treeningud lausa kolmes saalis korraga. Kaks väiksemat saali mahutasid vähem trennihuvilisi ning seetõttu kehtis registreerumisel loogika „kes ees, see trennis sees”. Kuna treeningute valik oli lai ja suur saal mahutas väga palju huvilisi, siis ükski soovija trennita ei jäänud. Võrreldes kevadise treeningpäevaga oli sel korral rohkem treenereid ning treeningute valik mitmekesisem. Kui märtsikuus oli kohal kolm treenerit ning proovida sai kolme treeningustiili, siis sel korral koosnes kava seitsmest treeningustiilist, mille tõid osalejateni seitse tuntud treenerit üle Eesti.

Osavõtjatele oli trennielamuse saamine väga mugavaks ning arusaadavaks tehtud. Spordihoonesse sisenedes anti kätte juhtnöörid, kuhu jätta jalanõud ning üleriided. Samuti korjati osalustasu viis eurot, millest saadud tulu läheb Rõuge terviseklubi Siruta toetamiseks. Kõikide osalejate nimed pandi loosirattasse, millest treeningpäeva jooksul võeti välja suur hulk väärt auhindu. Piletiraha tasumisel anti vastu väike kingikott, mis sisaldas erinevaid meeneid, samuti käepaela, mis võimaldas treeningpäeva jooksul vabalt spordihoone ruumides ringi liikuda. Kotist leidis kasulikku tervisealast lugemist, treeningpäevaks vajalikku vett ja proteiinibatooni ning muud huvitavat, mis ühel aktiivsel inimesel silma särama paneb.

Aktiivne päev sobis nii naistele kui ka meestele, nii suurtele kui ka väikestele. Treeningute valik oli väga lai. Võimalus oli osaleda Nike+ Training Clubi, Slide&Tone’i, Body Jami, HIIT, Zumba, KST ja BodyBalance’i treeningutel. Samuti oli võimalik tutvuda võimalustega vastupidavustreeningu alal ning saada vastuseid treeninguid puudutavatele küsimustele. Kavad olid üles ehitatud selliselt, et hakkama said algajad, kuid igav ei hakanud ka rohkemate kogemustega trennihuvilistel. Treeningpäeva juhtis Rõuge põhikooli õpilane Katri Kõva. Kohale oli kutsutud seitse supertreenerit üle Eesti, kellest igaüks andis suurepärase trennielamuse. Treeninguid juhendasid Sigrid Raju, Eliise Abel, Liisi Kurusk, Sandra Raju Rõugest ja Võrumaalt, Kristi Aedma ja Kristiina Stõkova Tallinnast, Merle Laud Rakverest.

Treeningpäev andis positiivse emotsiooni kõikidele osalejatele, korraldajatele ja treeneritele. Korraldustiimi sõnul ei jää see kindlasti viimaseks sellelaadseks ürituseks Rõuges. Kolmas treeningpäev on kavas juba järgmisel aastal, kus kindlasti üllatatakse jälle millegi uue ja põnevaga.{fcomment}

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD