Menu

Tänavusele Võru Helios Cupile tõmmati joon alla

  • Kirjutas Võrumaa Teataja
2007. aastal sündinute turniiril olid parimad FC Helios Võru noored jalgpallurid.
6. märtsil jõudis lõpule tänavune Võru Helios Cup, mis tõi neljal nädalavahetusel Võrru kokku üle 400 lapse 14 jalgpalliklubist. 
 
Kuuendat aastat toimunud jalgpalliturniiril võisteldi seekord seitsmes vanuseklassis. Korraldajaklubi FC Helios Võru jättis koju esikoha 2007. aastal sündinud poiste konkurentsis ning saavutas veel neli teist ja ühe kolmanda koha.
 
„Turniir läks korda ja täitis eesmärki. Kõik poisid said ohtralt mängida ning saime kodus näha uusi ja huvitavaid klubisid, kes pole meie turniiril varem käinud. Poisid olid tublid, said näidata omandatud oskusi ja juurde tuli enesekindlust,” ütles FC Helios Võru tegevjuht Jaanus Vislapuu.
 
Karikavõidu üle said rõõmustada ka FC Helios Tartu (2003. a poisid), FC Elva (2004. a poisid ja 2005. a poisid), Põlva FC Lootos (2006. a poisid), Tartu JK Merkuur-Juunior (2008. a poisid) ja Tallinna FC Štrommi (2009. a poisid).
 
Üksteiselt võtsid mõõtu kokku 55 võistkonda, peeti 143 mängu ja löödi 444 väravat.
 
„Loodame järgmisel aastal veel suuremat ja huvitavamat turniiri. Siis on plaanis ka tüdrukute jõuproov,” ütles Jaanus Vislapuu.
 
FC Helios Võru tänab kõiki toetajaid, kes turniiri õnnestumiseks oma panuse andsid, samuti treenereid ja lapsevanemaid. Kohtumiseni tuleva aasta Võru Helios Cupil!
 
Peagi algavad aga juba tänavused Eesti meistrivõistlused, kus FC Helios Võru on väljas rekordiliselt kaheksa meeskonnaga.

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD