Menu

Rõuge jalgpalliklubi sai Võrumaa meistriks, penaltiõnn pöörati lõpuks ümber

Tuline lahing laupäeval, valgetes särkides Rõuge sai Vastseliinast jagu.    Foto: GREGOR SALUVEER

VUTIPIDU • Rõuge jalgpallimeeskond sai pärast kuueaastast pausi taas Võrumaa meistriks. Laupäeval Võru spordikeskuse staadionil toimunud emotsionaalne finaalmäng Vastseliina FC Tannemiga viis 3:3 viigi järel lisaajani ja penaltiteni. Rõuge murdis oma senise halva penaltiõnne 3:1.

„Meie tase on hea, oleme olnud soosikud, viimastel aastatel pole meil aga hästi läinud,” ütles Rõuge jalgpalliklubis mängiv treener Oliver Ossipov. „Võitsime meistritiitli kuus aastat tagasi, nüüd oleme aga neli aastat järjest finaalis kaotanud. Viimasel kahel aastal kaotasime seejuures penaltiseerias.”

Paarisaja vaataja ees toimunud finaal oli jalgpallihuviliste jaoks tõeline maiuspala. „Vastseliina kutid olid esimest korda finaalis, meestel oli pärast pisarad silmas,” ütles Ossipov. „On näha, et võrumaalastel on jalgpall südames. See, mida korraldatakse, on tohutult tähtis.”

Võrumaa meistrivõistluste finaalis olid Ossipovi sõnul maapoisid – Rõuge ja Vastseliina. Seal ei olnud Võru linna klubi, kes mängib tegelikult kõige kõrgemal tasemel. „Meie emotsioon oli laupäeval kirjeldamatu, ei mäletagi viimati sellist vinget tunnet,” lisas Ossipov.

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD