Menu

.      

Politseiuudised (24. september)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: Kert JõgiVõru politseile laekunud teated:

24.septembril kella 16.30 ajal teatati, et Võrus Vilja tänaval korteris tülitsevad joobes mehed omavahel. Politsei selgitas, et tõepoolest olid kaks alkoholi tarvitanud meest omavahel sõnelema läinud, kuid meestel üksteise suhtes pretensioone ei olnud ja füüsilist vägivalda ka ei esinenud. Mehed lubasid olla vaiksemalt ning jäid arutelu edasi pidama.

24.septembril kella 16.55 ajal teatati, et Võrus Liiva tänaval korteris ähvardas mees oma naist tapmisega. Füüsilist vägivalda ei esinenud. Politsei otsustas mehe rahunema ja kainenema viia arestikambrisse.

24.septembril kella 17.40 ajal teatati, et Võrus Vilja tänaval põleb sõiduauto Volvo. Politseiga ühes oli auto juures ka selle omanik, kes ütles, et temal pretensioone ei ole ning arvatavalt võttis masin tuld ajal, mil tema poeg seda kasutas.

24.septembril kella 18.40 ajal teatati, et Võrus Kreutzwaldi tänaval maja juures lebab mees teel pikali. Politsei viis purjus mehe kainenema.

24.septembril kella 22.25 ajal teatati, et Võrus vallas korteris on kaklus kahe mehe vahel. Politsei selgitas, et üks joobes mees oli teist kaelast väidetavasti pigistanud ja rusikaga vastu põske löönud. Lööja viis politsei esialgu kainenema.

24.septembril kella 22.30 ajal teatati, et Võru vallas on ühes korteris joobes naine, kes sealt enam ära minna ei taha. Politsei saatis naise korterist minema ja peremees jäi rahulikult üksinda koju.{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD