Menu

.      

Politsei jätkab kadunud nooruki otsimist vihjete põhjal

Politsei

Politsei lõpetas Võrumaal kadunuks jäänud 17-aastase Markkuse maastikuotsingud, kuid on valmis koheselt reageerima, kui peaks laekuma usalduvsäärset infot nooruki võimaliku asukoha kohta.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peiteli sõnul on vihjeid laekunud palju. "On ka selliseid, mis tuginevad unenägudele, kohvipaksule ja pendlimeestele ning ei hõlma mitte ainult Võru piirkonda, vaid ka Eesti teisi paiku," rääkis Peitel BNS-ile.

Tema sõnul on politsei koos vabatahtlikega kogu piirkonna maastiku läbi otsinud ning teisipäeva keskpäeval pole korrakaitsjatel soovijaid konkreetselt kuhugi värskesse kohta suunata. "Isegi Võru linna prügikastid said läbi otsitud," rääkis Peitel.

Üks vabatahtlik on valmis kolmapäeval süstaga läbi sõitma kohaliku jõe, kuhu esmaspäeval otsijad madala veetaseme tõttu paadiga ei pääsenud. "Ühtlasi käib ettevõtete turvakaamerate salvestiste läbivaatamine. Seni küll pole neilt Markkuse liikumist näha olnud, kuid politsei pole kaotanud lootust teda neilt leida, et saada aimu noormehe liikumissuunast," rääkis Peitel.

Ööl vastu laupäeva kesköö paiku oli Markkus suundumas koju, kuid pole sinna senini jõudnud. Viimane teadaolev kontakt Markkusega oli ööl vastu laupäeva pool tundi pärast südaööd, kui ta viibis Võrus Räpina maanteel Säästumarketi kaupluse juures.

Järgnevatel päevadel on noorukit otsinud sajad vabatahtlikud.

Markkus on 161 sentimeetrit pikk, pruunide lühikeste juustega ja kõhna kehaehitusega. Viimati oli tal seljas pruuni värvi O’Neill kaubamärgi jope, mustad püksid ja sinised Nike’i jalanõud.

Seotud lood


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD