Menu

.      

Vanamees pritsib roppusi ja virtsa – publik rõkkab maruliselt

  • Kirjutas Sten Sang

 

Septembri lõpupäevil jõudis kinodesse Eesti Laulu vaheklippidest suurema kuulsuse saanud Vanamehe täispikk multifilm. Pooleteise tunni vältel pillutakse ohtralt lehma-, sea- ja karusi**a ning rahvas saalis kõkutab kaasa. Esiridadest eakamad daamid ja saali tagaotsast vahemärkusi kaasahüüdvad varateismelised.

Imetabase huumori taga on Peeter Ritso ja Mikk Mägi, kes alates 2011. aastast on tarmuka plastiliinist härra tegemise Youtube’i veebikeskkonna kaudu fännideni toonud. Kolm aastat hiljem saabus laiem tuntus, kui René Vilbre kutsus autorid Eesti Laulu jaoks naljakaid vaheklippe tegema. Naljad sünnivad nii, et Mikk püüab nendega Peetrit naerma ajada ja kui see õnnestub, on kild piisavalt vaimukas. Nimelt on Peeter väga tõsine mees ja tema iga asja peale suunurka ei kergita. Täispikka animatsiooni asuti planeerima juba kaks aastat tagasi ning nüüd on suurteos naerutamas.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD