Menu

.      

Võrumaa Teataja tellijaauhinna võitja on Andre Kirbits

  • Kirjutas Kadri Nagel

Eugen Kapp, OÜ Condor üks omanikest (vasakult), Condori müügijuht Oliver Kapp ja auhinnavõitja Andre Kirbits. Foto: AIGAR NAGEL

Järjekorras teise tellijaauhinna, milleks on uhiuus mobiiltelefon Samsung Galaxy S20 FE, saab endale meie lugeja Andre Kirbits.

Auhinna, mille maksumus on 699 eurot, on välja pannud osaühingule Condor kuuluv internetipood digipood.eu.

Tegemist on perefirmaga, mis tegeleb kõikvõimalike IT-seadmete müügi, ostu, hoolduse ja remondiga. Poes on kohal oma ala spetsialistid, kes oskavad vastata kõigile küsimustele, mis on seotud IT-tehnikaga. Poeriiulitelt ja veebipoest leiab hulgaliselt nii uusi kui ka kasutatud arvuteid ning lisaseadmeid. Kusjuures saab poest, mis on ühtlasi ka Võrus kõige kauem tegutsenud arvutipood, siiani filme laenutada.

Auhinnavõitjale andsime kingi üle Lembitu tänaval Condori arvutipoes. Kuuldes võidust soovis Andre esialgu auhinna üllatuseks jätta ning saabus üleandmisele teadmatuses. Seda põnevam ja toredam oli hetk, kui auhind käes. Kuna mees kasutab täiesti töökorras Nokia telefoni ja naisel on just uut telefoni vaja, siis läheb värske kingitus naisele kasutada.

Andre töötab elektroonikaseadmete parandajana ja on Tartust Võrumaale kolinud alles juunikuus. Lehte tellitakse muidu hea mitu aastat igas novembrikuus vanaemale sünnipäevaks. Jõulude paiku on perel küll tavaks külastada sõpru ja sugulasi, kuid sel aastal veedetakse pühad vaikselt kodus omakeskis.

Järgmise auhinna loosime välja juba õige pea, nii et ei ole veel hilja tellida endale Võrumaa Teataja. Kingituse loosimises osalevad kõik tellijad, kes on tellinud Võrumaa Teataja endale vähemalt kolmeks kuuks või on sõlminud püsikorralduslepingu.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD