Menu

.      

Viimane tellijaauhinna saaja on kohvisõber Silja Põldsaar

  • Kirjutas Kadri Nagel

Auhinnavõitja Silja Põldsaar, kes tuli kohvimasinale järele koos abikaasa Kaljuga. Euronicsi poes on just see masin üks parimatest. Peale selle on poes saadaval ja võimalik valida 30 kohviaparaadi vahel. Poe töötajad on alati valmis sobiva masina väljavalimisel aitama ning küsimustele vastama. Foto AIGAR NAGEL

Meie seekordse tellijaauhindade jagamise viimane võitja on Silja Põldsaar, kes võitis endale espressomasina Nivona CafeRomantica väärtusega 799 eurot, selle on välja pannud Võru Euronics.

Täname kõiki koostööpartnereid: Võru Euronics, Digipood.eu ja Kubija hotell-loodusspaa.

Auhind läks väga õigesse kohta, sest tuleb välja, et Silja Põldsaar on väga suur kohvisõber. Kõige rohkem meeldib talle must kohv puhtalt, ilma suhkru ja piimata, et mitte maitset rikkuda. Kohvigurmaanina on naisel ka kindel margieelistus ja ootab juba suure põnevusega, millal saab kohvimasinat katsetama hakata.

Lotoõnne Siljal väga olnud pole, aga meenub siiski 40 aasta tagune seik, kus abikaasa võitis 50kopikalise lotopiletiga Moskvitši. „See juhtus natuke enne abikaasa 40 aasta juubelit ja oli väga hea sünnipäevakink,” meenutab Silja Põldsaar. Töökas naine on tegelenud mitmes valdkonnas, töö on olnud seotud suhtlemisega ning suhelda Siljale meeldib.

Võrumaa Teatajast meeldib talle kõige rohkem lugeda uudiseid, mis puudutavad lapsi ja sporti. Spordist rääkides läheb Siljal hääl särama, sest üks lapselastest tegeleb professionaalsel tasemel iluvõimlemisega ning võitis hiljuti kolm kulda. „Olen ise ka tantsinud ja elan nüüd kaasa lastelastele, käin vaatamas võistlusi ning jälgin kõrvalt,” lisab Silja Põldsaar, kes käis varem seeniorite tantsugrupis. „Videote vahendusel saab praegu kõike vaadata. See ongi see, mis praegu hoiab rõõmsana,” lisab ta. Silja Põldsaar elab kohe keskväljaku kõrval ja kiidab oma korteri vaadet. „Vaatan ja tean, millal tuled põlema pannakse, üritusi on hea jälgida siit. Parem kui televiisoris, mis sa vana inimesena ikka muud teed,” muheleb Põldsaar.

Veel kiidab Silja Põldsaar, et Võrumaa Teataja on läinud aastatega paremaks, sest lehte on tulnud rohkem erinevaid uudiseid ja ka pildid on palju värvilisemad. „Kohe tore on vaadata ja lugeda ning näha, kuidas mõni üritus on läinud ja toimunud,” lisab ta ning soovib, et kõik püsiksid terved.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD