Menu

.      

Teisipäeval kuulutati välja parimad sotsiaalvaldkonna töötajad

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võru linnavalitsuse sotsiaaltööosakonna juhatajat Eve Ilissoni tunnustati nominatsiooniga kategoorias „Aasta  hoolekande juht 2020”. Foto: AIGAR NAGEL

15. juunil kuulutas Eesti sotsiaaltöö assotsiatsioon Tartus Vanemuise kontserdimajas välja möödunud aasta parimad sotsiaalvaldkonna töötajad. Tunnustusüritust kanti üle veebi vahendusel ning videotervitustega esinesid sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo ning tervise- ja tööminister Tanel Kiik.

Tunnustuse said eelmisel aastal silma paistnud sotsiaalvaldkonnas töötanud või sotsiaalvaldkonda panustanud inimesed järgmistes kategooriates: elutöö tegija sotsiaalvaldkonnas, aasta hoolekandejuht, aasta sotsiaaltöötaja, aasta lastekaitsetöötaja, aasta võlanõustaja, aasta tegevusjuhendaja, aasta tugiisik, aasta hooldustöötaja, aasta isiklik abistaja, aasta vägivallaennetaja, aasta noor sotsiaalvaldkonna uustulnuk ning aasta koostööpartner. Tunnustuse saajate hulgas oli Võru linnavalitsuse sotsiaaltööosakonna juhataja Eve Ilisson, keda tunnustati nominatsiooniga kategoorias „Aasta hoolekande juht 2020”.

„Sotsiaaltööl on meie elus väga oluline osa, kuigi kõik inimesed ei pruugi seda iga päev märgata. Viimane aasta on pannud meid tõsiselt proovile. Mõnegi inimese elu on muutnud just sotsiaaltöötaja või lastekaitsetöötaja otsustav käitumine, suunamine ja asjatundlik nõu, teisele on tööl käimise eelduseks isikliku abistaja tugi, kolmanda pere puhul aga võimaldab professionaalne tugiisik erivajadusega lapse kasvatamise kõrvalt vanematel tööl käia,” ütles sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo „Tunnustame, et sotsiaaltöötajad on olnud paindlikud ja tulnud toime, eriti kriisitingimustes. Usaldame ja tunnustame kõiki Eesti sotsiaaltöötajaid selles väga olulises töös.”

Sotsiaalala töötajate ja valdkonda panustajate konkursi tulemuste hindamisel osalesid Eesti sotsiaaltöö assotsiatsioon, sotsiaalministeerium, Eesti Võlanõustajate Liit, Eesti Asenduskodu Töötajate Liit, Eesti Tegevusjuhendajate Liit, Erihoolekandeteenuste Pakkujate Liit, Eesti sotsiaalasutuste juhtide nõukoda ja Eesti Sotsiaaltöö Üliõpilaste Selts.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD