Menu

.      

Kotkapesa taluköök kattis loosi tahtel mitme Võrumaa Teataja tellija toidulaua

  • Kirjutas Kalev Annom
Külliki Veigeli elukaaslane Toomas võtab Tammetalu trepil kingitust vastu. FOTOD: Kalev Annom
 
TELLIJAAUHINNAD > Tellijaauhindade loosimine jätkub! Seekordsed auhinnad pani välja meie koostööpartner Kotkapesa taluköök eesotsas Taavi Tuvikesega.
 
Praeguste kõrgete hindade juures rõõmustas võitjaid Listaku külast ja Varstust väga, et Vastseliina külje all asuvast taluköögist jõudsid nendeni hinnatud toiduained.
FOTOD: Kalev Annom
 
Külliki Veigel Tammetalust
 
Kui varem tellis Külliki Veigel Võrumaa Teataja peberlehte, siis uuest aastast soovib Külliki Veigel saada paberlehe asemel digilehte. Postkast ei ole Külliki Veigeli Tammetalu majast kuigi kaugel, kuid saada digileht juba ilmumisele eelnenud päeval arvutisse on veelgi mugavam.
 
Kui teatasime, et Külliki Veigel on võitnud alusetäie mitmesuguseid toiduaineid, oli ta väga rõõmus, kuid kurtis praegu kõrget palavikku. Sel põhjusel võttis kingituse koduuksel vastu elukaaslane Toomas.  Kiiret paranemist Küllikile!
 
Lia Pilv Varstust
 
Põlist varstulannat Lia Pilve tunnevad küllap kõik Varstu ja selle ümbruse Krabi, Mõniste ja Saru inimesed, sest Lia Pilv töötas väga pikka aega kümne voodikohaga Varstu haiglas õena.
Varstulanna Lia Pilv oma kaunis valgusküllases kevadpäikesekollases nurgaaknaga köögis Võrumaa Teatajat lugemas. FOTOD: Kalev Annom
 
Lia Pilv on Varstu keskkooli esimese lennu (1958) lõpetaja ja meenutab, et ta oli juba valmis kooliteed jätkama Antsla keskkoolis, kuid siis avati keskkooliosa Varstus. Pärast seda õppis neiu Lia Tartu meditsiinikoolis ja asus tööle kodukoha haiglasse.
 
Võrumaa Teatajat loeb Lia Pilv juba ammustest aegadest ja ütleb, et ilma lehti lugemata ei saa. Lial on Võrumaa Teataja tellitud 31. detsembrini 2023.
 
Head aasta lõppu ja uut aastat!
 
Head Võrumaa Teataja lugejad-tellijad-ostjad! Meeldivaid hetki lõppeva aasta viimastel tundidel ja head uut aastat koos Võrumaa Teatajaga!
  
Valik Kotkapesa taluköögi (kotkapesa.ee) toodetest.

20 PÄEVA ENIMLOETUD