Menu

.      

Võru noortekeskus jääb teadmata ajaks ruumideta

  • Kirjutas Kadi Annom

Esmaspäeva hommikul oli Võru noortekeskuse raamatukoguga samas hoones asuvates ruumides asjade pakkimine täies hoos. Noortekeskuse töötajad kolimist ja nii-öelda uut algust ei pelga. Pigem nähakse asja positiivses valguses, sest praeguseid ruume hinnatakse noortekeskuse tarbeks veidi sopiliseks. Fotol noorsootöötaja Emil Aništšenko (vasakult), tegevjuht Gitlin Kütt ja noorsootöötaja Kerttu Mölder. Foto: AIGAR NAGEL

Eelmisel nädalal alustas Võru noortekeskus asjade pakkimist, et vastu minna uutele väljakutsetele. Kuigi tulevik on veel mõneti ebaselge, siis kindel on see, et igaveseks ajaks ei saa Võru noortekeskus nii-öelda kodutuks jääda. Praeguse seisuga on selge, et noortekeskus vabastab keskraamatukoguga samas majas olevad ruumid veebruarikuuks. Mis hakkab edasi juhtuma, on üks suur seiklus!

Uus aasta, uued tuuled

Võru noortekeskuse tegevjuhi Gitlin Küti sõnul alustasid nad Võrumaa keskraamatukogu majas olevates noortekeskuse ruumides noorsootöötajatega asjade pakkimist eelmisel nädalal.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD