Menu

.      

Politseiuudised (10.-12. veebr)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VTNB: Osa Võru politseile laekunud väljakutsetest ja teadetest perioodil 10.-12. veebruar

10. veebruaril sai politsei teate, et kolme päeva vältel pole Võru vallas asuvasse hooldekodusse naasnud üks mees. Ka ei saadud temaga ühendust ja lähedased ei teadnud mehest midagi. Samal päeval tuvastas politsei, et mees viibis Võru linnas tuttava juures. Mees toimetati tagasi hooldekodusse.

10. veebruari päeval sai politsei ühelt Võru linnas elavalt naiselt telefonikõne, kus viimane teatas, et on viis pudelit viina joonud ja nüüd tahaks ära surra. Politsei ja kiirabi kontrollisid tema elukohta, naine vaadati meedikute poolt üle ja kuna tema tervislik seisund oli hea, jäi ta koju välja puhkama. Ohtu tema elule ei olnud.

10. veebruaril kella 16.55 ajal pidas politsei Võru vallas kontrollimiseks kinni Volvo, mille roolist avastati juhtimisõiguseta 17-aastane noormees. Ta kõrvaldati juhtimiselt ja alustati menetlust.

10. veebruaril kella 23 paiku toimetas politsei kainenema mehe, kes oli jõudnud Kreutzwaldi tänaval politseimaja ukse taha, ent sealt enam raske joobe tõttu edasi liikuda ei suutnud.

Politseile laekus teade, et tänavu jaanuaris soovis üks võrokene osta internetist vererõhuaparaati. Kandis väidetavale müüjale üle 25 eurot, kuid kaupa ega raha tagasi pole senini saanud. Politsei alustas juhtumi uurimiseks menetlust.

11. veebruaril teatati politseile, et viimaste päevade vältel on sisse murtud Luha tänaval tühjana seisvasse eramusse ning varastatud vanade telerite varuosasid.

11. veebruaril kella 9.40 ajal sai politsei teate Antslast Valga suunas tuigerdavast mehest, kes kohati pidavat suisa keset teed kõndima. Piirkonnapolitseinik viis mehe koju, kus talle kutsuti terviseseisundi ülevaatuseks kohale meedikud. Arstid vaatasid ta üle, mees jäi koju puhkama.

11. veebruaril kella 10.30 paiku sai politsei teate, et Sõmerpalus lõikavad vargad riigimetsa. Politsei selgitas, et isikute näol oli tegu RMK ametnikega ning vargust kui sellist ei toimunud.

11. veebruari keskpäeva paiku sai politsei teate Jüri tänaval polikliiniku koridoris magavast joobes mehest. Politsei viis ta kainenema.

11. veebruaril kella 13.30 paiku sai politsei teate, et Võrus Petseri tänaval korterist keelduvad varem külla kutsutud mehed lahkumast. Politsei selgitas, et seltskond oli alkoholi tarvitanud, kaks neist vajas kainenemisele viimist.

11. veebruaril kella 22.15 paiku sai politsei teate kahe mehe vahelisest kaklusest Rõuge vallas. Politsei selgitas, et üks joobes mees oli tekkinud tüli käigus löönud kainele kaaslasele vastu lõuga. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD