Menu

.      

Politseiuudised (20.-23. veebr)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VTOsa Võru politseile laekunud teadetest ja väljakutsetest möödunud nädalavahetusel:

20. veebruari ennelõunal sai politsei teate, et Misso alevikus lõhub eakas mees ühe ukse taga, sest möödunud õhtul võeti talt ära autovõtmed, et mees sõitu minna ei saaks. Patrulli saabudes oli mees lahkunud.

20. veebruaril kella 12.30 paiku sai politsei vihje, et Sõmerpalu vallas võib Hondaga ringi liikuda joobes juht. Patrull pidas kella 12.50 ajal piirkonnas Honda kinni ning selgitas, et roolis olnud mees oli alkoholi tarvitanud. Tema suhtes alustati väärteomenetlust.

20. veebruari päeval peeti Võrus Kooli tänaval kinni mees, kes püüdis võõra dokumendiga ühes kaupluses soetada telerit ning teises kaupluses telefoni. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

20. veebruaril kella 14.50 ajal teatati politseile, et Võru linnas ühes kaupluses segab teisi joobes mees. Politsei viis ta kainenema. Kella 18 paiku sai politsei taas teate joobes mehest, seekord Räpina maanteel turvakodu juures. Ka tema viidi kainenema.

20. veebruaril kella 19.15 ajal sai politsei teate, et Rõuge vallas lõhkus peretüli käigus mees majaakna klaasi, kuna naine ei lubanud tal tuppa tulla. Vägivalda kellegi suhtes ei kasutatud, politsei rahustas tüliosapooled maha.

20. veebruaril kella 21.30 paiku sai politsei teate, et Meremäe vallas kortermajas on agressiivne joobes mees. Kellegi suhtes ta vägivalda ei tarvitanud, kuid politsei viis ta kainestuskambrisse rahunema ja pead selgeks magama.

20. veebruaril kella 23.20 paiku sai politsei teate, et Meremäe vallas piiriäärsel alal on Läti kodanik autoga sõites tee kaotanud. Piirivalvurid leidsid mehe üles ja juhatasid ta õigele teele.

21. veebruaril kella 2.40 paiku pidas politsei Antsla-Sänna teel kontrollimiseks kinni Audi, mille roolis oli alkoholijoobes noormees. Mehe suhtes alustati menetlust. Kella 9 ajal hommikul kontrollis politsei Võrus Tartu tänaval Honda juhti, kes oli niisamuti alkoholijoones. Mees toimetati kainenema ja tema suhtes käivitati menetlus.

21. veebruari keskpäeval sai politsei teate Viljandi tänaval taaraautomaadi juures pikali olevast joobes mehest. Politsei viis ta kainenema.

21. veebruaril kella 15 paiku sai politsei teate, et Antslas Kreutzwaldi tänaval korterist on varastatud saapad. Kahju on umbes 50 eurot.

21. veebruaril kella 17.40 ajal sai politsei teate, et Vastseliinas keeldub joobes mees kiirabiautost lahkuma, kuigi tema tervislik seisund meedikute tähelepanu ei vaja. Politsei toimetas mehe kainenema.

21. veebruaril kella 18.40 ajal sai politsei teate Jüri-Luha ristis keset teed liiklust ohustavast väikekaubikust. Masina omanik selgitas, et sõiduk oli ära lagunenud ja liikumisvõimetuks muutunud. Politsei korraldas masinale treileri ja see viidi minema.

21. veebruaril kella 19.15 ajal sai politsei teate, et Haanja vallas läks saaniga sõitma 29-aastane mees, kes pole pika aja vältel koju naasnud. Poole tunni möödudes selgus, et saal oli rikki läinud ja inimese elu ohus ei olnud.

21. veebruaril kella 22.10 ajal sai politsei teate, et Väimelas lõi täisealine joobes tütar oma emale haamriga pea piirkonda. Kiirabi andis naisele esmaabi, tema vigastused ei olnud õnneks väga rasked. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

22. veebruaril kella 3 paiku öösel sai politsei teate Jüri tänaval vastu puud sõitnud sõiduautost. Politsei selgitas, et juht oli autos üksi, viga ta ei saanud, mehel mõõdeti raske joove ja ta paigutati esialgu kainenema. Edasi ootab teda ees juba menetlus.

22. veebruaril kella 3.30 ajal sai politsei teate Koidula tänaval olevast noormehest, kes ei suuda kõndida ega tea, kus elab. Politsei selgitas mehe elukoha ja viis ta koju puhkama.

22. veebruaril kella 11.30 ajal avastas patrull, et Võrus Luha ja Koreli tänavate ristmikul on maha sõidetud ülekäigurada tähistav liiklusmärk. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

22. veebruaril kella 12.35 ajal teatati politseile Varstus kadunuks jäänud mehest, keda viimati nähti paar nädalat tagasi. Politsei selgitas, et mees oli tütre juures ja temaga on kõik korras. Politsei abi ta ei vajanud.

22. veebruaril kella 13.55 paiku sai politsei teate, et Sõmerpalu vallas on kortermaja välisukse klaas lõhutud. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

22. veebruaril kella 21.25 ajal sai politsei teate Vilja tänaval toimuvast kaklusest. Patrull selgitas, et kahe sõbra vahel oli vaidlus olnud ning kellegi suhtes vägivalda ei tarvitatud. Sõbrad otsustasid ära koju minna ja üksteise suhtes pretensioone ei omanud.

23. veebruaril kella 5.50 ajal sai politsei teate, et Jüri tänaval kohvikus keelduvad joobes mehed lahkumast. Mehed tõsteti ukse taha, ent nüüd lõhuvad nad seal nõudes sisselaskmist. Üks neist lahkus ise, teise viis politsei kainenema.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD