Menu

.      

Politseiuudised (16.-17. märts)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VTOsa Võru politseile laekunud teadetest ja väljakutsetest möödunud ööpäeval:

Politsei sai teate, et 6.märtsil kella 17 paiku proovisid kolm neiut Vabaduse tänaval kaupluses pükse jalga. Üks neiudest jättis püksid jalga ning lahkus poest nende eest tasumata. Kahju on 21 eurot.

Eile, 16.märtsil kontrollis politsei üle Eesti tugevdatud jõududega autojuhtide kainust. Lõuna-Eestis tabati autoroolist päeva vältel kokku 16 alkoholi tarvitanud juhti, nendest Võrus:

16. märtsil kella 7.20 ajal kontrollis politsei Lasva vallas Peugeot’ juhti, roolikeerajal tuvastati alkoholi tarvitamise tunnused. Kella 7.50 ajal kõrvaldas politsei Võru vallas Toyota roolist ja kell 7.53 Võru-Põlva teel Scania roolist niisamuti alkoholi tarvitamise tunnustega autojuhid. Ka Võru linnas avastati tunni jagu hiljem Fordi roolist alkoholi tarvitanud autojuht.

16.märtsil avastati, et Olevi tänaval on maja ette pargitud BMW-lt varastatud kojamehed. Kahju on umbes 270 eurot.

16.märtsil kella 20.10 paiku sai politsei teate, et Ruusmäel Tammiku teel on peretüli ja joobes mees loobib aknast erinevaid esemeid välja. Politsei selgitas, et inimeste vahel vägivalda ei olnud, kuid toimetasid kodurahu huvides mehe kainenema.

17.märtsi südaöö paiku sai politsei teate, et Mõniste vallas taluõuelt on varastatud motoroller. Helistaja ei suutnud meenutada rolleri registreerimisnumbrit, ka ei teadnud ta öelda talu nime, mille õuelt sõiduvahend kaotsi läks. Politsei selgitas välja talu asukoha, et lähemalt vargusjuhtumi kohta uurida. Majast avastasid korrakaitsjad kaks tugevas joobes meest, nendest üks vargusest teada andnu. Kumbki meestest ei mäletanud ei häirekeskusesse helistamisest ega varastatud rollerist mitte midagi.

17.märtsil kella 3.40 paiku sai politsei teate tähelepanelikult inimeselt, kes nägi, kuidas ühe Volkswageni rooli istunud naine pruukis alkoholi ning läks seejärel sõitu. Politsei leidis otsitava masina Karja tänavalt ning tuvastas roolis olnud naisel sedavõrd suure joobe, et tema suhtes alustatakse kriminaalmenetlust.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD