Menu

.      

Antslas hukkus tulekahjus mees

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Antslas ööl vastu pühapäeva puhkenud tulekahjus kaotas elu mees, tema naabri päästis aga suitsuandur.

Päästeamet sai kell 5.48 teatate, et Antslas Pärna tänaval tuleb kaheks korteriks jagatud vana puitmaja ühest poolest suitsu. Suitsu peale oli reageerinud teise majapoole suitsuandur, mille omanik kohe häirekeskusesse helistas. Kohale saabunud suitsusukeldujad sisenesid kahetoalisse korterisse, kust nad leidsid leekides voodi. Samas oli ka hukkunud 63-aastane meesterahvas.

Tulekahju kustutati kell 6.38. Hävis korteri ühe toa sisustus, teine tuba sai kuuma- ja suitsukahjustusi. Põlenud majapoole ruumides ei olnud suitsuandurit, mis oleks võinud mehe elu päästa. Naaber, kelle andur tulekahjust teavitas, viga ei saanud. Esialgsel hinnangul võis tulekahju põhjustada põleva sigaretiga voodis uinumine.

Antsla päästekomando meeskonnavanem Marek Kästi sõnul päästis naabri elu ja maja raskematest tagajärgedest suitsuandur, mis põlevast korterist imbunud suitsu peale häiret hakkas andma.

„Saime tulekahjule kiiresti jaole ning selle leviku piirata,“ ütles Käst. „Tulekollete lõplikuks kustutamiseks kulus kõigest 700 liitrit vett.“

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD