Menu

.      

Sõmerpalu motoklubi ületas iseennast, tuues Pärnumaalt ära ühtekokku kuus esikohta

Võidukas Sõmerpalu motoklubi meeskond. Foto: SÕMERPALU MOTOKLUBI

MOTOKROSS • „Ligemale 50aastane Sõmerpalu motoklubi tõusis laupäeval viis korda poodiumi kõrgeimale astmele,” kirjutasime 7. aprilli Võrumaa Teatajas lausa uskumatuna tunduvast edust Vilaskis, kus toimus Eesti meistrivõistluste esimene etapp. 21. aprilli lehes kirjutasime Sõmerpalu klubilaste edukatest startidest Mulgikrossil, kust toodi ära kaks võitu, kaksikvõit Potsepa kestvuskrossis ja Sandmani tiitel. 21. mai ajalehes kirjutasime, et Sõmerpalu klubi tegi ajalugu, võttes enduuro meistrivõistluste avaetapilt nelikvõidu.

Ajalooline nädalavahetus Paikusel

21. ja 22. mail sõideti Pärnumaal Paikusel Eesti ja Balti enduuro meistrivõistluste etapid, kus nii laupäeval kui ka pühapäeval tegid taas mehetegusid Sõmerpalu motoklubi sõitjad, kes tõid Pärnumaalt ühtekokku kuus esikohta. Seni oli klubi parim tulemus viis esikohta tänavu Vilaskis toimunud kestvuskrossil.

Paikuse turbased ja liivased metsad on istunud Sõmerpalu meestele aastaid, sest juba 2012. aastal toodi seal toimunud Euroopa meistrivõistluste etapilt kolm esikohta: Aigar Leok võitis nii absoluutarvestuses kui ka E3-klassis ning tema vend Martin oli parim juuniorite seas.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD