Menu

.      

Sõidueksamid jäävad Võrru alles

Maanteeamet teatas oma reformiplaanide käigus esialgu, et Võru teenindusbüroo jääb alles koos kõikide teenustega. Seejärel teatati, et A- ja B-kategooria sõidueksamite andmist siiski ei jätkata. Nüüd ollakse mõnes mõttes jälle tagasi alguses. Õnneks. Laua taga reedesel koosolekul maavanem Andres Kõiv, maanteeameti esindajad jt asjaosalised.     Foto: ERAKOGU

JUHTIMISÕIGUS • A- ja B-kategooria juhiloa sõidueksameid saab Võrus ka edaspidi teha, nii kinnitas maavanem Andres Kõiv pärast reedel toimunud kohtumist maanteeameti juhtidega. Sellise otsuse kasuks rääkis tema sõnul Kuperjanovi pataljoni olemasolu ja Võrus tegutsev Eesti üks paremaid autokoole.

„Oleme nüüd pärast pikki arutelusid leidnud kõigi jaoks parima lahenduse,” ütles Kõiv. „Arvestatud on Võru maakonna huve, maanteeameti vajadusi eksamikeskuste näol ja arvesse on võetud Kuperjanovi jalaväepataljoni olemasolu.”

Maanteeameti esindus Võrru seega jääb, samuti saab siin edaspidi teha sõiduauto ja mootorratta sõidueksameid. A-kategooria sõidueksameid antakse Võrus aastas 50–60 ja B-kategooria eksameid ligikaudu 870, C-kategooria eksameid rohkem kui 220.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD