Menu

.      

Võru linn tänas õpetajaid

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Vasakult Kaja Kenk, Aksel Saal, Toomas Paur, Anti Allas, Maris Kirss, Anita Punamäe, Maret Melts FOTO: Võru Linnavalitsus

5. oktoobri õhtul toimus Võru Kandles pidulik vastuvõtt Võru linna õpetajatele. Üritusel anti üle aasta õpetaja 2016 tunnustused.

Aastate Õpetaja 2016 tunnustuse pälvis Võru Spordikooli meistertreener Aksel Saal, Aasta Õpetajad 2016 on lasteaia Päkapikk õppealajuhataja Anita Punamäe, Võru Gümnaasiumi ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse õpetaja Kaja Kenk ning lasteaia Okasroosike õpetaja Maret Melts, Aasta Noor Õpetaja 2016 laureaat on lasteaia Okasroosike õpetaja Maris Kirss.

Võru Linnavalitsus

Tunnustuse saanutele andsid linnavolikogu esimees Toomas Paur ja linnapea Anti Allas üle reisibüroo 600-eurosed kinkekaardid ning kunstnik Eino Mäelti poolt valmistatud klaasist raamatukujulised meened. Autasustamisele järgnes Jääääre kontsert ning pidulik vastuvõtt.

Võru Linnavalitsus

Aasta õpetaja konkurssi korraldatakse Võrus üheksandat aastat. Konkursiga soovib linn tähtsustada õpetaja rolli, tõsta esile edukate pedagoogide tegevust ning tunnustada Võru linna koolide, huvikoolide ja lasteaedade õpetajaid, kelle töö ja isiklik eeskuju on oluliselt kaasa aidanud noorte kujunemisele mitmekülgselt arenenud isikuteks ning kelle tegevus on positiivselt mõjutanud haridusasutuste, Võru linna ja piirkonna arengut.
Kandidaate said esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD