Menu

.      

Elyse Cup tõi teist korda Võrru kokku iluvõimlejad üle Eesti

  • Kirjutas Kadi Annom

Treener ja võistluse peakorraldaja Eliise Abel enda hoolealustega laupäeval, 6. mail teist korda toimunud Elyse Cupil.  Foto:  VÕRUMAA SPORDILIIT

Möödunud aastal umbes samal ajal tehti Võru linnas ajalugu, sest esimest korda toimus siin kõrgel tasemel noorte iluvõimlemisvõistlus, kus selgitati välja ka Võrumaa meistrid.

Toona rõõmustas avakõneleja, abilinnapea Sixten Sild, et Võrru sai toodud taas üks olümpiaala. Idee iluvõimlemisvõistlus Võrru tuua tekkis peakorraldajal ja treeneril Eliise Abelil 2021. aasta sügisel.  „Mõtlesin, et kõik väikesed kohad ju teevad oma võistlusi. Miks meie ei võiks? Oleme oma tüdrukutega käinud võistlemas Eesti erinevates paikades, miks ei võiks siis Võrus?” arvas Abel. Nii saigi teoks, et Võru korraldas möödunud kevadel esimest korda graatsilist iluvõimlemise mõõduvõttu, samamoodi tänavu. Abel lubab, et ka järgmisel aastal kordub ajalugu ja võistlus tuleb taas.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD