Menu

.      

VIDEO Võrulane Jaanus Piller kümme korda Ukrainas!

  • Kirjutas Kalev Annom

Isa Lennard Piller (77) ja poeg Jaanus Piller (45) pühapäeva õhtul Võrus rahuliku taeva all. Käes on lipp, millele on Ukraina lapsed kirjutanud oma tänusõnad Eesti maaülikooli spordiklubile, mis saatis abina 200 kilo lasteriideid. Samelin saatis näiteks 1032 paari lastesaapaid jne. Offroad-klubi sõbrad on suured abistajad. Hädalistele on viidud 400 maastikurehvi. Jaanus Pilleri tegevust tutvustas Ukraina TV ICTV ja meie Kanal 2 „Reporter”. Isa Lennard Piller toetab poega.


KÜMME AASTAT SÕDA > Kahe kuu pärast möödub kümme aastat Krimmi annekteerimist ja kaks aastat Vene-Ukraina täiemahulise sõja algusest. Sõja esimesel nädalal veebruaris 2022. aastal tundis võrulane Jaanus Piller (45) kutset minna ukrainlastele appi, nüüdseks on ta Ukrainas rinde lähistel käinud juba kümme korda. Praegu Tartus elav Jaanus Piller oli üleeile õhtul Võrust läbisõidul ja leidis aega rääkida ka Võrumaa Teatajaga. Sellestki, kuidas Kütoru puhkekeskuse Nissan Pickup 238 BCJ jõudis Ukrainasse ja sõidab veel praegugi, kuigi on mitmel korral (jalaväe miin) pihta saanud.

Video: Kütioru puhkekeskuse Nissan on jõudnud Ukrainasse.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD