Menu

.      

Põlvamaal jäi kadunuks kodust ära jooksnud 14-aastane neiu

Politsei- ja Piirivalveamet

Põlvamaal Põlva vallas jäi kadunuks laupäeval kodust ära jooksnud 14-aastane neiu, kelle leidmiseks palub politsei elanike abi.  

Viimase kuu vältel on tüdruk kokku neljal korral kodust lahkunud, mistõttu on politsei tema turvalisuse tagamiseks käivitanud otsingud. Varasematel juhtudel on otsingud viinud kiire tulemuseni ning korrakaitsjad on tüdruku tagasi vanemate hoole alla andnud. 9. juulil lahkus tüdruk taaskord kodust ning seni on tema asukoht teadmata. 

Politsei selgitab tüdruku asukohta ning on kontrollinud tema varasemaid ööbimispaiku sõprade ja tuttavate juures, lisaks on käidud läbi erinevad noorte kogunemiskohad. Kuigi tüdruku elukoht on Põlva vallas, on politsei ta varasemalt tabanud ka mujalt Lõuna-Eestist. Tüdrukul on teadaolevalt kaasas telefon, kuid see on välja lülitatud. Seni ei ole sotsiaalmeedias märke tema tegevusest tuvastatud. 

Ta on umbes 168 sentimeetrit pikk, pruunide õlgadeni ulatuvate juustega. Seljas võib tal olla kollane särk, hall kapuutsiga dressipluus ning jalas laigulised püksid. 

Kõigil, kes on otsitavat tüdrukut pärast laupäeva näinud või oskavad anda muud infot, mis võimaldaks tema asukohta selgitada, palutakse sellest teatada hädaabinumbril 112.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD