Menu

Biokaminate kodus kasutamise eelised

  • Kirjutas SISUTURUNDUS

Piisab vaid ühest pilgust, et mõista, miks biokaminad on tänapäeval järjest enam moes. Need mugavad ja hõlpsasti paigaldatavad sisekujundusdetailid muudavad sinu eluruumi säravamaks, luues sinna suurepärase elava tulega õhkkonna. Biokaminad on suurepärane võimalus lisada oma elutuppa uus tähelepanu keskpunkt ja vähesed ruumikaunistused äratavad ruumis sellist huvi. Siin on biokaminate kasutamise peamised eelised.

Stiilsus

Biokaminad võivad tõesti avaldada muljet ja hästi paigutatud biokamin köidab kindlasti külaliste tähelepanu. Erinevalt traditsioonilistest kaminatest ei vaja biokaminad lõõri, seega saab neid paigaldada peaaegu kõikjale ning mõned mudelid on spetsiaalselt ette nähtud ka seinale riputamiseks.

Lihtsus

Biokaminaid on uskumatult lihtne paigaldada, kuna need ei vaja korstnat. Neid on väga lihtne kasutada ja paljudel mudelitel on olemas ka kaugjuhtimispult, mis tagab ruumi atmosfääri juhtimisel ülima paindlikkuse. Kuna tehnoloogia integreerub üha enam meie igapäevaellu, pole üllatav, et mõned tootjad on biokaminate funktsionaalsuse suurendamiseks välja töötanud juba ka mobiilirakendusi.

Efektiivne ja puhas

Bioetanoolkütus põleb äärmiselt puhtalt, peamisteks kõrvalsaadusteks on väike kogus vett ja süsinikdioksiidi. Erinevalt traditsioonilisest puukaminast pole suitsu, tuhka ega tahma. Ka ruumi siseõhu saastatus on minimaalne.

Soojus

Mis kasu on kaminast, mis ei suuda sooja anda? Biokaminad soojendavad ruumi ja soojus jaotub ühtlaselt ümbritsevatesse piirkondadesse. See annab neile tohutu eelise paljude elektritoitega kaminate ees, mis ei suuda konkureerida tekitatava soojushulga ega soojuse ruumis jaotumisega.

Paigaldamise lihtsus

Väheseid kaminaid on nii lihtne paigaldada kui biokaminat ja arvestades, et mõned väiksemad biokaminad on eraldiseisvad, ei pea sa ehk nende soetamisel üldse mingit paigaldust tegema. Seinale kinnitatavaid seadmeid on samuti lihtne paigaldada. Puuri lihtsalt kronstein oma seina külge ja seejärel riputa kamin lihtsalt seinale üles. Ei saa olla midagi lihtsamat.

Arvestades, et traditsiooniline puuküttega kamin võib maksta tuhandeid eurosid ja nõuda mitu tundi paigaldusaega, siis ei ole põhjuseid miks mitte kasutada hoopis biokaminat. Biokaminatega tekitad ruumi tõelise ja elava leegi, tõelise soojuse ja seda kõike puhta kütuse kasutamisega.

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD