Menu

Millist varstolmuimejat osta?

  • Kirjutas SISUTURUNDUS

Millist varstolmuimejat osta?

Hea varstolmuimeja soetamine võib kodus vaipade ja põranda puhastamise lihtsuse osas mängida olulist rolli ja seetõttu tuleks alati põhjalikult kaaluda, millist varstolmuimejat osta. See milline on hea varstolmuimeja sõltub palju konkreetsetest vajadustest ja kasutaja ootustest tolmuimeja suhtes.

Kodumasinate poes on küsimusele “soovitage head varstolmuimejat” tihti vastuseks Dyson varstolmuimeja, sest vaatamata nende keskmisest kõrgemale hinnale ületavad nad oma kvaliteedilt ja funktsionaalsuselt konkurentide tooteid. Näiteks Dyson v15 varstolmuimeja töötab laadimiseta 60 minutit, kaalub 2,4 kilogrammi ja omab kõiki hea varstolmuimeja parimaid omadusi.

Dyson varstolmuimeja

Dyson v15 varstolmuimeja atraktiivseks funktsionaalsuseks on roheline laser, mis valgustab tolmuosakesi. Tolmuimeja sees olev andur loendab osakeste arvu, mida V15 imeb, ja annab kasutajale LCD-ekraanil teada osakeste suuruse. Sama andur reguleerib automaatselt imemise võimsuse taset.

Kui sul on tõsine allergia või kui sinu otsus, millist varstolmuimejat osta, algab kõrge kvaliteedi nõudele vastavusest, võib see olla sinu jaoks just õige varstolmuimeja.

Parim varstolmuimeja ehk millist varstolmuimejat osta et saada hea varstolmuimeja

Üldiselt on juhtmega varstolmuimejad ideaalsed just siis, kui sul on suur maja ja need on parim valik vaipkattega põrandate jaoks. Kuid kui sinu sooviks on eelkõige saavutada liikumisvabadus ja puhastatav põrandapind ei ole väga suur, peaksid valima juhtmeta hea varstolmuimeja.

Juhtmeta varstolmuimejatega on kindlasti mugavam puhastada mööbli alt ja eemaldada ämblikuvõrke lagede all, kuid neil on tavaliselt väiksem tolmukanister. Igal juhul, kui otsid elegantset ja kaasaegset disaini, ei leia sa Dyson varstolmuimejast paremaid valikuid.

Kui puhastad põrandaid sageli, on disain ja kasutusmugavus oluline. Pea silmas kui raske on tolmuimejat manööverdada või kanda? Seda tuleks arvestada eriti siis, kui sul on suur maja või palju treppe. Hea uudis on see, et paljud võimsad juhtmeta varstolmuimejad kaaluvad kõigest mõne kilogrammi, seega on need kasutamiseks jõukohased praktiliselt kõigile.

Dyson on tuntud oma uuenduslike funktsioonide poolest, seega tasub enne ostmist tolmuimeja täpsemate spetsifikatsiooniga tutvuda. Tavaliselt on enamikul Dysoni varstolmuimejatel erinevad puhastusotsikud, mida saad puhastatava pinnaga sobivaks vahetada.

Kuidas valida varstolmuimejat

Enne tolmuimeja ostmist mõtle oma kodu erinevatele põrandakatetele. Kui sul on põrandapinnana kasutusel lehtpuidust põrand, vaipade või plaatide segu, vajad tõenäoliselt Dysoni mitme erineva põrandakatte puhastamiseks mõeldud tolmuimejat. Need varstolmuimejad on loodud tolmu, prahi ja isegi lemmikloomade karvade kiireks eemaldamiseks erinevatelt pindadelt.

Üldiselt on Dyson varstolmuimejad kallimad kui teised turul olevad parimad kaubamärgid. Kuid kvaliteet ei tule kunagi liiga odavalt ning pealegi on Dyson varstolmuimejad mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks ning esialgne suurem investeering tasub end pikemas perspektiivis kindlasti ära. Lisaks pakub Dyson oma varstolmuimejatele kaheaastast garantiid, mis hõlmab nii erinevaid osi kui ka tolmuimeja tööd ja toimimist üldiselt.

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD