Menu

.      

Politsei otsib Võrumaal kadunuks jäänud meest

Politsei palub kaasabi selgitamaks Võrumaal Lasva vallas kodust lahkunud 38-aastase Tarmo asukohta.

Võru politseijaoskonna piirkonnavanem Dmitri Kulaga ütles, et viimane teadaolev jälg mehest pärineb 25. juulist, kui Tarmo saatis tööandjale lühisõnumi tööle hilinemise kohta, teatas Lõuna prefektuur BNS-ile. „Tööle ta ei jõudnud, ka koju ei naasnud. Kuna sõnumi saatmisest seniajani on ka tema mobiiltelefon välja lülitatud, puudub kahjuks võimalus positsioneerimise läbi lisainfot saada,“ kirjeldas Kulaga. Telefoni kõrval ei ole mees pärast 25. juulit kasutanud ka oma suhtluskanaleid internetis.

Teada on, et Tarmo lahkus esmaspäeval Lasva vallas Listaku külas kodust tumepunast värvi Volvo S40-ga, mille registreerimisnumber on 424 TJN. Tol hetkel andis Tarmole tõenäoliselt tõuke kodust lahkumiseks tüli lähedasega. Seni Tarmo kadumise kohta kogutud teavet kogumina hinnates on politseil alust arvata, et mehe elu võib olla ohus.

Politsei otsib tunnistajaid, kelle ütlustest selgineks, millises suunas võis mees kodust lahkudes sõita. Politseipatrullidele on edastatud info mehe kirjeldusega. Lisaks otsivad korrakaitsjad aktiivselt ka mehe sõidukit, mille leidmine võiks anda selgitust juhtunule.

Tarmo on ligikaudu 180 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehituse ja pikkade heledate juustega. Kodust lahkudes kandis Tarmo seljas helerohelist tuulepluusi, jalas tumedaid teksaseid ning musta värvi Nike spordijalatseid.

Kõigil, kes on kirjeldatud meest või sõidukit pärast 25. juulit näinud või omavad muud teavet Tarmost, palub politsei sellest teada anda hädaabinumbril 112.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD