Menu

.      

Bingo Lotoga 349 082 eurot võitnud naine vormistas oma võidu

Pilt on illustratiivneAasta esimesel päeval Bingo Lotoga 349 082 eurot võitnud mängija vormistas võidu.

1. jaanuari telesaates "Suur Lotokolmapäev" loositi välja Bingo Loto peavõit summas 349 082 eurot, võidupilet osteti internetist, teatas Eesti Loto BNS-ile. Võitjaks osutus Pärnumaalt pärit pensionipõlve pidav naine, kes on üles kasvatanud kaks last ning kellel on juba ka mitu lapselast.

Võitu käis naine vormistamas koos oma tütre ja väimehega ja arvas, et küllap ei õnnestu tal võitu varjata ka sugulaste ja naabrite eest. Bingo Lotot on naine mänginud mängu algusest saati, ehk mõni üksik nädal on pileti ostmises vahele jäänud. Lotot mängivad ka teised pereliikmed ning peres on juba ka mitu lotovõidu kogemust.

Võidusumma eest plaanib naine ehitada valmis kodumaja ning teha sinna ka unistuste sauna, maksta laste laenud ja liisingud, panna raha kõrvale lapselaste jaoks. Kohe peale võidu vormistamist siirdus naine edasi oma teise lapse juurde, et rääkida tallegi lotovõidust ning oma plaanist talle korter osta.

Viimati võideti Bingo Loto jackpot summas 326 821 eurot mullu 23. oktoobril. Siis osutus võitjaks samuti Pärnumaalt pärit ja internetist pileti ostnud metsatööd tegev mees.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD