Menu

.      

Võhandu maratoniga seoses on mitmel pool liikluspiirangud

FOTO: Võrumaa Teataja

Seoses Võhandu maratoni võistlusega on laupäeval mitmetel Lõuna-Eesti teedel liikluspiirangud, teatas maanteeamet.

Tartu-Räpina-Värska maanteel Võõpsu sillal on kehtestatud kiirusepiirang ning peatumise keeld paremal pool teed kella 12-st kuni pühapäeval kella 7-ni.

Võru-Põlva maanteel Kirumpää sillal on kehtestatud kiirusepiirang kell 7.10-10. Võru-Räpina maanteel Kääpa sillal on kehtestatud kiirusepiirang ning peatumise keeld mõlemal pool teed kell 8-12.

Võru-Räpina maanteel Listaku sillal on kehtestatud kiirusepiirang kell 8.30-12.30. Võru-Räpina maanteel Paidra külas kilomeetritel 15,4-15,6 on kehtestatud kiirusepiirang ning peatumise keeld mõlemal pool teed.

Paidra-Tsolgo-Joosu maanteel Paidra külas on kehtestatud kiirusepiirang ning peatumise keeld mõlemal pool teed kell 9-13. Rosma-Tiike-Leevi maanteel Leevi sillal on kehtestatud kiirusepiirang ning peatumise keeld paremal pool teed kell 9-17.

Põlva-Karisilla maanteel Reo sillal on kehtestatud kiirusepiirang ning peatumise keeld vasakul pool teed kell 10-20. Leevaku-Rahumäe maanteel Leevaku hüdroelektrijaama juures on kehtestatud kiirusepiirang kell 12-24.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD