Menu

.      

Tormi tõttu võib mobiillevi maapiirkondades olla häiritud

Tormist tingitud elektrikatkestuste tõttu on Lõuna-Eesti, Kesk-Eesti ja Pärnumaa maapiirkondades kohati häiritud mobiillevi.

Sideettevõtte Elisa teatel on Lõuna-Eesti, Kesk-Eesti ja Pärnumaa linnades mobiililevi küll olemas, ent nende piirkondade maakondades on häiritud kümnete Elisa tugijaamade töö ning seetõttu puudub tarbijatel kohati nii kõne- kui ka mobiilse interneti levi.

Elisa pressiesindaja sõnul taastub mobiililevi nendes piirkondades pärast elektritoite taastamist.

Esmaspäeva varahommikul alustas Elisa täiendavate elektrigeneraatorite paigaldamisega mobiililevita piirkondadesse, mis aitab tagada mobiililevi olulistes sõlmpunktides kuni elektrilevi taastamiseni.

Ka Tele2 teatel on on praegu mitmel pool Eestis 2G ja 3G tugijaamade töös tõrkeid ja enam puudutab see Pärnumaad ning Lõuna-Eestit. Kõik ettevõtte hooldemeeskonnad on öö läbi väljas olnud ja olulisemaid sõlmjaamu elektrigeneraatoritega üleval hoidnud, kuid osades punktides võib levi endiselt puududa, sõnas Tele2 pressiesindaja.

Teisipäeva hommikul kella 8 seisuga oli Elektrilevi tööpiirkonnas vooluta 63 500 majapidamist, öö ja varahommiku jooksul oli rike kõrvaldatud enam kui 10 000 kliendil.

Kõige rohkem oli elektrita majapidamisi hommikuse seisuga  Pärnu-, Saare-, Tartu-, Viljandi- ja Valgamaal.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD