Menu

.      

Ifile on täna laekunud 70 tormikahju avaldust

Täna on tormituultega seoses If Kindlustusele laekunud 66 varakahju avaldust, teatatud on ka neljast kaskokindlustuse kahjust. Enamjaolt on hoonete puhul tegemist olnud katuste vigastustega ning kõige rohkem on kahjuteateid tulnud Pärnumaalt ning Tartumaalt. If Kindlustuses on otsesed tormi kahjustused hoonetele kõikide pakettidega kaitstud.

Tormituulte põhjustatud varakahjusid on täna laekunud 66 ning peamiselt on tormituul kurja teinud hoonete katustele, plastikvoodritele, varjualustele ning abihoonetele. Ühel juhul vigastas tormi poolt lahti rebitud katus teise hoone katust. Suuremad kahjud on seotud tööstushoonete purustustega.

Tormiga seotud kaskokahjusid on laekunud neli: üks sõiduk jäi langeva puu alla, teine sõitis otsa teele langenud puule, kolmas jäi varikatuse alla ning neljas sai vigastusi katuselt kukkunud katusekiviga.

Pärast kahju juhtumist soovitab If Kindlustus edastada kahjuteade aadressil www.if.ee või Kindlustustelefoni 1211 kaudu. Kahjuteate edastamise järel võetakse kliendiga ühendust enamjaolt 0,5-1 tunni jooksul, suurem osa kahjusid lahendatakse mõne päevaga.

Ifis sisaldavad kõik kodukindlustuse paketid tormikahjude kaitset. Ehk siis, kui torm viib majalt katuse või murdunud puu lõhub hoone konstruktsioonid, siis hüvitame kahju olenemata paketist.

Tänased tormi põhjustatud varakahjud maakonniti: Pärnumaa 16, Tartumaa 11, Saaremaa 8, Võrumaa 7, Viljandimaa 7, Valgamaa 6, Põlvamaa 4, Järvamaa 3, Läänemaa 2, Jõgevamaa 1 ning Raplamaa 1.

Lõplik tormikahjude arv kasvab veel aja jooksul, kuna osad inimesed ei olnud tormi ajal kodus ning suvemajade kahjud avastatakse sageli hiljem.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD