Menu

.      

FOTOD Põlva töömessil osales üks Võrumaa ettevõte, kuid Võrru pakuti mitut töökohta

  • Kirjutas Heleri Lakur

Üleeilset Põlvamaa karjääri- ja töömessi külastas ligikaudu 200 huvilist. Fotod: AIGAR NAGEL

Teisipäeval neljandat korda Eesti töötukassa korraldatud Põlvamaa karjääri- ja töömessile oli kokku tulnud 23 ettevõtet Valga-, Tartu-, Põlva- ja Võrumaalt.

Esindatud olid peamiselt suured ja väiksemad tootmisettevõtted, kuid ka teenindusvaldkonnas tegutsevad ettevõtted. Üsna tavaline on tänapäeval tööotsijaid leida naabermaakondadest. Selleks tulevad tööandjad messidele kohale kas või kaugemalt nagu ka üleeilsel Põlvamaa töömessil.

Töö ei leia töötajat, vaid vastupidi

Töötukassa Põlvamaa osakonna juhataja Katri Mandeli sõnul olid enamik kohaletulnud ettevõtetest tootmisettevõtted, kuid kohal oli ka mitu haridus- ja koolitusettevõtet.

Eesti töötukassa Põlvamaa osakonna juhataja Katri Mandel: „Tööandjaga kohtuda ja töötingimustest rääkida on töömessil alati lihtsam. See, et ma tunnen huvi, ei tähenda ju seda, et sinna tööle saan või minna tahan, aga vähemalt annab mulle võimaluse järele mõelda, kas see töökoht tekitab minus huvi või mitte.” FOTOD: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD