Menu

.      

Võru ööklubid rebivad end kundede nimel pooleks

  • Kirjutas Sten Sang

Sel reedel algas tõsine jaht peohimulistele võrulastele, sest tavapärase ühe klubi asemel anti lahke võimalus suisa kolmes paigas end hingetuks keerutada. Kel rütmimuusika meeli ei eruta, sai end hoopis nahkdiivanil lõdvaks lasta ja neljandas meelelahutuskohas,  Võru stripiklubis riiete ihult langemist kaeda.

Küpse generatsiooni õnnepäev

Reedel avas esimest korda oma tantsusaali uksed üle 25aastastele peolõvidele suunatud ööklubi Poveglia, kus avaõhtul lõõritas Tõrvast pärit lauljatar Anne Loho ja laupäeval läks käima nostalgiline retrodisko.

Klubiomanik Riho Lehiste vastab neljapäeval ajakirjaniku kõnele reipal toonil ja lubab, et reedeseks avapeoks saab ehitustolm pühitud. Ta täpsustab, et samas kohas Bavega klubi avada lubanud Jüri Luigelt renditakse valgust ja heli, kuid sellega ärisuhted ka piirduvad. Lehiste tõdeb, et idee ja soov klubi rajamiseks oli ka Luigel. Paraku jäi Pommionul ettevõtmise üksi vedamiseks rammu väheseks ning siin nägi Lehiste oma šanssi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD