Menu

.      

Hirm koroonaviiruse ja gripi ees on suurendanud kaitsemaskide nõudlust apteekides

  • Kirjutas Kadi Annom

Võru Kagukeskuse Südameapteegi klienditeenindaja Kaja Kuslapuu (vasakult) ning farmatseut Marika Pullmann kinnitavad, et kaitsemaske küsitakse viimastel päevadel apteegist tavapärasemast rohkem. Peale selle panevad nad inimestele südamele, et ühekordset maksi kasutataks õigesti ning vahetataks õigel ajal. Muidu ei ole maskist maksimaalset kasu ja nakkusoht säilib. Foto: AIGAR NAGEL

Juba mõnda aega on maailma haaranud hirm Hiinas leviva koroonaviiruse ees. Praegustel andmetel on viirus jõudnud Eestile juba üsna lähedale, Soome.

Siiski Eestisse või Võrumaale viiruse jõudmist  enamik analüütikuid ei usu. Inimesed püsivad aga teema osas valvsad ning proovivad oma tervise kaitsmiseks end parimal moel ette valmistada. Kuna tegemist on uue viirusega, mille diagnoosimise võimekus peaks Eestisse jõudma alles tuleval nädalal, on iga ettevaatusabinõu omal kohal.

Viimastel päevadel on kaitsemaskide nõudlus tõusnud

Südameapteegi Lõuna-Eesti piirkonnajuhi Piret Stokkeby sõnul on maske küsitud viimastel päevadel apteekidest rohkem kui tavapäraselt. „Erinevad Võru Südameapteegid kinnitavad, et näomaske ostetakse isegi karpide kaupa.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD