Menu

.      

Naised ettevõtlikeks toetuse ja inspiratsiooniga

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võrumaa arenduskeskus, Kagu-Eesti innovatsioonikeskus ja Eesti töötukassa korraldasid sel kolmapäeval Räpina maantee 12 konverentsiruumides motivatsioonikoolituse naistele. Tegemist on kolmes etapis toimuva üritustesarjaga, mille järgmine kohtumine toimub juba 4. märtsil samas kohas. Foto: AIGAR NAGEL

Inspiratsiooni ammutamiseks korraldas Kagu-Eesti innovatsioonikeskus (KEIK) koostöös Võrumaa arenduskeskuse ja Eesti töötukassaga kolmapäeval motivatsioonikoolituse „Naised ettevõtluses”, mis toimus juba teist korda. Oma ettevõtluskogemusest rääkisid sel korral ka Võru- ja Setomaa praegused naisettevõtjad.

Naised ettevõtlikumad kui mehed?

Kui sageli on mehed need, kes ettevõtlusega alustavad ja naiste juhitud ettevõtteid on üldjuhul vähem, siis SA Võrumaa Arenduskeskus juhatuse liikme Tiit Tootsi sõnul on naised igapäevaelus märksa ettevõtlikumad kui mehed, ütles ta oma tervituskõnes. „Statistikat ma siinkohal välja tuua ei oska, kas rohkem on Eestis mees- või naisettevõtjaid, küll aga sõltub väga palju ideest, inimesest endast ja oskustest oma ideid edukalt ellu viia. Naised väärivad sellist üritus, et murda seni ühiskonnas valitsevaid müüte,” lisab Toots.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD