Menu

.      

FOTOD Võru valla aukodaniku tiitli pälvis Aino Suurmann

  • Kirjutas Birgit Bettai

Tunnustuste saajad koos Võru valla esindajatega. Vasakult: Võru valla tulevikulootus Annika Jaakson, aasta sportlane Marco Kindsigo, Võru valla aasta hariduselu edendaja Maire Post, noorsootööedendaja Liina Loosaar, Võru valla aukodanik Aino Suurmann, aasta külaelu edendaja Helgi Kuusik, aasta kultuurielu edendaja Karin Sepp, Võru valla abivallavanem Juris Juhansoo koos kaaslasega, Väimela tervisekeskuse juhataja Henn Antson, Võru vallavolikogu esimees Georg Ruuda koos abikaasaga ning aasta tegijad, Orava piirkonna vabatahtlike pritsumeeste ja Lasva priitahtlike pritsumeeste esindajad. Ees Võru valla ettevõtja tiitli pälvinud Avo Leok. Fotod: BIRGIT PETTAI

Peagi saabuva Eesti Vabariigi 102. sünnipäeva puhul tunnustas Võru vald kolmapäeval Võru Kandles üksikisikuid ja organisatsioone, kes oma tegevusega on oluliselt valla arengule kaasa aidanud.

Võru valla aukodaniku märgi sai rinda 68aastane Aino Suurmann Oravalt. Aino Suurmanni tunnustamisele esitaja on märkinud teda kui inimest, kes on panustanud oma töö ja tegemistega kogukonna, Võru valla ning maakonna arengusse. Veel on vastse aukodaniku kohta täheldatud, et kui tema poole pöördutakse, siis ei ütle ta kunagi „ei” ja leiab alati lahendusi.

Aino Suurmann on Piusa külastuskeskuse juhataja, tegeledes seal viimased seitse aastat turismiarendusega.

Võru valla abivallavanem Juris Juhansoo pani aukodanikule Aino Suurmannile aukodaniku märgi rinda. FOTOD: Birgit Pettai

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD