Menu

.      

Lasteraamatud hoiavad müügitippu enda käes

  • Kirjutas Sten Sang

Kagukeskuse Selveris on raamatutel senisest oluliselt suurem väljapanek ja kaupluse juhataja Jane Jõgeva rõõmuks on kirjasõna müük tublisti kosunud. Foto: AIGAR NAGEL

Hoolimata mõnusast rannailmast ja veemõnude nautimisest armastab võrulane jätkuvalt hea lugemisvaraga oma vaimu kosutamist. Leht uuris Selveri ja Maksimarketi raamatulettide müügitulemusi – mis täpsemalt paelub kohaliku kirjasõnasõbra meeli?

Põnnidele lugemist

Selveri kommunikatsioonijuht Rivo Veski märgib, et möödunud aastal oli Kagukeskuse Selver veel avamata ja kauplus tegutses endises asukohas Vilja tänaval. Vaadates eelmise aasta perioodi 1. maist kuni 13. juulini on müügiraportis näha, et Vilja kaupluses müüdi sel ajal kokku umbes 300 eksemplari raamatuid. „Aasta hiljem ja täpselt samal perioodil on kliendid Kagukeskuse Selverist soetanud umbes tuhat raamatut. Seega on lugemisvara müük märkimisväärselt kasvanud ja kasvab tõenäoliselt veelgi. Uues kaupluses on raamatutel oluliselt suurem väljapanek,” sõnab Veski.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD