Menu

.      

Tormituul viis Nöörimaa tugikodult katuse

  • Kirjutas Kadi Annom

Kagukatuse meeskond ja Nöörimaa tugikodu direktor Maarika Loodus eile ennelõunal tugikodu katusel kahjusid likvideerimas ja uusi plaane tegemas. Foto: AIGAR NAGEL

Teisipäeval Võru linnas möllanud äikesetorm tekitas Räpina maanteel asuvale Nöörimaa tugikodu hoonele sedavõrd suuri kahjustusi, et väljavahetamist vajab terve katus. Nagu kiuste kostitas ilmataat kolmapäeva lõunaajal Võru linna paduvihmaga, millest tormist räsitud katusel jõud üle ei käinud ning mille tõttu tugikodu teise korruse ruumid said korraliku veelisa.

Kolmapäeva lõunast alates olid teise korruse eluruumid elektrita, sest lagedest sisse tulnud vee tõttu oli vajalik ohutuse mõttes vool välja lülitada. Õnneks olukord laabus ja tugikodu elanikud said teise korruse tubadesse elektrivoolu tagasi sama päeva kella 18ks. Teise korruse koridor oli ohutuse mõttes siiski veel eilse seisuga elektrita. 

Pole halba ilma heata

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD