Menu

.      

Helari Pilvele anti brigaadi aastapäeval pidulikult üle staabiveebli kohustused

  • Kirjutas Heleri Lakur

Pidulikul rivistusel andsid 2. jalaväebrigaadi ülem Tarmo Metsa (pildil keskmine) ja senine brigaadiveebel Margus Isotamm brigaadiveebli kohustused üle Helari Pilvele (pildil vasakul). Foto: AIGAR NAGEL

3. augusti varahommikul tähistati Taara linnakus 2. jalaväebrigaadi kuuendat aastapäeva piduliku rivistusega ning tublimatele teenistujatele anti üle tunnustused. 

Palju tehtud, palju veel ees

„Meie jaoks on esimesed sammud tehtud ning oleme jõudsalt edasi liikunud, seda nii lahinguvalmiduse, isikkoosseisu arvu kui ka sidususe poolest. Aga palju on veel ees ja teha,” sõnas 2. jalaväebrigaadi ülem kolonel Tarmo Metsa oma sõnavõtus. Metsa nendib rahuloluga, et viimase aasta jooksul on saadud harjutada millekski, milleks poldud valmistutud sellisel määral, pidades silmas kevadkriisi. „Kui sügisel tegime suhteliselt plaanipäraseid tegevusi, siis see, et koroonakriis kätte jõudis, muutis vähemalt mitut olulist tegevust. Esiteks laiapindne koostöö kohalike omavalitsuste ja riiklike ametkondade esindajatega nagu politsei- ja piirivalve või päästeamet.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD