Menu

.      

Eriolukord kergitas käsitööpoe käibe rekordiliselt suureks

  • Kirjutas Sten Sang

Käsitööpoe Hõbõnöps omanik Anu Kisand on suvise hea müügitulemusega rahul ja möönab, et momendil ei saa kurta. Foto: AIGAR NAGEL

Võrus Fr. R. Kreutzwaldi tänaval üheteistkümnendat aastat toimetava käsitööpoe Hõbõnöps pidaja Anu Kisandi sõnul tuli selle aasta juulikuu käive aegade suurim. Seda isegi hoolimata osade lastelaagrite ärajäämisest, kes on tavaliselt olnud suuremad suvised kliendid.

Siseturism õitseb

Kisand on hea müügitulemusega rahul ja möönab, et momendil ei saa kurta. „Silmanähtavalt on suurenenud turistide osakaal – järelikult mõjutab meie külastatavust ka loosung „Puhka Eestis!”. Ebatraditsiooniliselt palju ostetakse sel suvel lõnga, mis tavaliselt on ikka külmema aja kaup.” Ta lisab, et hoogsalt lähevad kaubaks ka lukud, nööbid, niidid-nõelad, vardad, heegelnõelad, paelad ja kangad. Sellist pudi-padi kaupa ju Võrus mujal nii suures valikus ei müüdagi. Kevadise riikliku eriolukorra ajal tegid peale eelmainitu suuremaid müüginumbreid ka pitsid ja kummid.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD