Menu

.      

Üle poolesaja aasta koolis töötanud Maie Keel pakub õpilastele eduelamust

  • Kirjutas Sten Sang

Antsla gümnaasiumi logopeed Maie Keel on väga tänulik koolile, kes on soetanud hea valiku arendavaid lugemismänge, millega teraapiatunnis lastele vaheldust pakkuda. Foto: ERAKOGU

Antslas nägi 1951. aasta 4. mail ilmavalgust üks peagi suurt lugemishuvi ilmutav kassiaasta Sõnn. Vastsele ilmakodanikule sai nimeks Maie ning nüüdseks on ta Võrumaa lastele kooliharidust andnud 51 aastat.

Keeleõpe andis töökoha

Tänasel päeval Antsla gümnaasiumis logopeedina ametis olev Maie Keel alustas oma kooliteed samas koolis. Tollal kandis hariduspaik Antsla keskkooli nime ning seal sai õppida 11. klassini. „Minu vanemad tähtsustasid väga võõrkeeleõpet ning võimaldasid mulle peale koolis pakutava tasulisi inglise keele tunde. Tänu sellele sain võimaluse otse pärast keskkooli minna Kaika kaheksaklassilisse kooli inglise keele õpetajaks. Seal kohtusin oma tulevase ja praeguse abikaasa Avoga,” räägib Maie Keel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD