Menu

.      

Võrumaa kutsehariduskeskuses valmis kaasaegne õppeköök

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võrumaa kutsehariduskeskuses alustas töökohapõhise õppega uus abikoka kursus, kelle jaoks pakkusid uhiuued õppeköögiruumid palju elevust ja rõõmu. Fotol on kursuse juhendajad Renate Hirschon (vasakult esimene) ja Liilia Raik (paremalt esimene). Foto: AIGAR NAGEL

Võrumaa kutsehariduskeskus ja maakonna suurim õppeasutus käib ajaga pidevalt sammu – kutsekooli 100 aasta juubeliks, käesolevaks õppeaastaks valmis peamajas nii moodne õppeköök koos teenindussaali ja kohvikuga kui ka rekonstrueeriti mitmed puhke- ja tööruumid peamajas. Juba kuu aja jooksul valmib peamaja kõrvale värskema välisilme ja sisu saanud õpilaskodu.

Peahoone peamised uuendused

Peamajas uuenduskuuri läbi teinud riietusruumid, õpetajatele ja õpilastele mõeldud puhkeruumid, sanitaarruumid, keldrikorrusele rajatud pesuköök ja jõusaal valmisid lõplikult eelmisel nädalal. Esimesed tunnid uhiuues õppeköögis on samuti tehtud. Töökohapõhise abikoka kursuse juhendaja ja kutseõpetaja Renate Hirschon sõnas esimese tunni järel, et võrreldes vana õppeköögiga on ruumi poole rohkem.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD